Kemal Kılıçdaroğlu: "10 milyon Suriyeli yetmedi 20 milyon daha mı gelsin?"

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun artık bir referanduma dönüştüğünü belirterek, "10 milyon Suriyeli yetmedi 10-20 milyon dahası mı gelsin? Unutma oyu benim için değil kendin için vereceksin" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: "10 milyon Suriyeli yetmedi 20 milyon daha mı gelsin?"

Millet İtifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından gençleri montaj ve iftiralara karşı mücadele etme çağrısıdnda bulundu. Kılıçdaroğlu, seçimin bir referanduma dönüştüğünü belirterek Suriyeli sığınmacılara vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu, şunları dile getirdi:

“UNUTMA BU OYU BENİM İÇİN DEĞİL KENDİN İÇİN VERECEKSİN”

“Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver! 10 milyon Suriyeli yetmedi 10-20 milyon dahası mı gelisn? Unutma oyu benim için değil kendin için vereceksin. O oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin.”

“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN”

Kılıçdaroğlu paylaşına şu notu da düştü:

“Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada… Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin.”