Kim Kardashian ile Kanye West sonunda boşandı!

2014 yılında dünyaevine giren Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davası dün görüldü. Kardashian ve West, 8 yıllık evliliklerini noktaladı.

Kim Kardashian ile Kanye West sonunda boşandı!

Habertürk'ün haberine göre rality show yıldızı Kim Kardashian ile adını 'Ye' olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan Kanye West, 8 yıl önce ihtişamlı bir törenle nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ŞEEubat ayında yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklayan ikilinin boşanma davası sonuçlandı.

SONUNDA BOŞANDILAR!

Kardashian'ın mahkemede hakimden resmi olarak bekar ilan edilmesi talebinde bulunacağı haberleri yer basında yer alırken, beklenen oldu. Mahkeme Kim Kardashian'ı, artık bekar ilan etti. Yani North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu olan çift, sonunda resmi olarak boşandı.

ORTAK VELAYET KONUSUNDA HEMFİKİRLER

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikiliden West, geçtiğimiz yıl nisan ayında mahkemeye başvuru yapmıştı ve dört çocuklarının ortak velayetini talep etmişti. Çift, ortak velayet konusunda hemfikirdi.

'14 ŞUBAT'TA KAMYON DOLUSU GÜL

Öte yandan ünlü rapçi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha önce, "Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor." diyerek, ailesini geri istediğini ifade eden Kanye West, 14 Şubat hediyesini de Instagram'dan yayınlamıştı.

Ünlü isim, üzerinde, "Benim görüşüm gayet açık ve berrak..." yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.