Kıvanç Tatlıtuğ en büyük hayalini gerçekleştirdi

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ iddiaya göre Trakya'da kendilerine bir köy evi satın aldılar. İlk misafirlerini de ağırlayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ, fırsat buldukça köydeki evlerine gidiyorlar.

Kıvanç Tatlıtuğ en büyük hayalini gerçekleştirdi

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile yaşam alanlarında yeniliğe gittiler.

Kıvanç Tatlıtuğ en büyük hayalini gerçekleştirdi

İddiayı ortaya atan isim, Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt oldu.

Cankurt, köşesinde yer verdiği konu üzerinden Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ hakkında şu iddialarda bulundu:

"Pazartesi günü 2 yaşındaki oğulları Kurt Efe ile birlikte sekizinci evlilik yıldönümlerini kutlayan Kıvanç-Başak Dizer Tatlıtuğ çiftinin Trakya'da 'ev'lendiğini öğrendim! Doğa tutkusu ve hayvan sevgisiyle bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardır her fırsatta şehirden kaçmaktan ve küçük bir köyde yaşamaktan söz ederdi.

Kendisi gibi doğayı seven eşi Başak Hanım ile 2018 başında Bebek'ten Kemerburgaz'da, orman içindeki Kütük Evler'e taşınınca, biraz da olsa şehirden uzaklaşmıştı.

Öğrendim ki Kıvanç, sonunda köy hayalini gerçekleştirmiş. İstanbul'a 1.5 saat mesafedeki Lüleburgaz'da mütevazı bir köy evi satın almış.


Kıvanç Tatlıtuğ en büyük hayalini gerçekleştirdi - Resim : 2


Her fırsatta, oğulları Kurt Efe ile birlikte köydeki evlerine giden Tatlıtuğ çifti, geçenlerde de evlerinde yakın arkadaşları Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ü ağırlamış."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!