Kıvanç Tatlıtuğ motosiklet merakından tamamen vazgeçti! “Artık baba oldun” uyarısı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un motor tutkusundan neden vazgeçtiği ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, annesinin “Artık baba oldun” uyarısını dinledi...

Kıvanç Tatlıtuğ motor merakından tamamen vazgeçti! “Artık baba oldun” uyarısı!

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre 2016 yılında stil, danışmanı Başak Dizer'le Paris'te dünya evine giren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bu evlilikten Kurt Efe isminde bir çocuğu dünyaya geldi.

Eşi ve çocuğuna daha çok vakit ayırmak çin elinden geleni yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, annesi Nurten Tatlıtuğ'un nasihatına uyduğu ortaya çıktı.

Motosiklet tutkusuyla tanınan Tatlıtuğ, annesinin "Oğlum artık çocuğun var. O yüzden bu motor, sevdasından vazgeç, daha önce büyük bir kaza geçirdin. Yine olmayacağını kim garanti edebilir ki" sözlerinin etkisinde kaldı.

Kıvanç Tatlıtuğ motosiklet merakından tamamen vazgeçti! “Artık baba oldun” uyarısı!


Yakışıklı oyuncu annesinin isteğini kırmadı ve çok sevdiği motorundan ayrıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ motosiklet merakından tamamen vazgeçti! “Artık baba oldun” uyarısı! - Resim : 2


Tatlıtuğ, 2013 yılında Etiler'de motoru ile seyir halindeyken bir motor kurye ile çarpışmış ve ölümden dönmüştü.

SEVGİSİNİN EŞİ BENZERİ YOK

2016 yılında evlendiği eşi ve 2022 yılında dünyaya gelen çocuğu ile mutlu bir yaşam süren yakışıklı ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer'in isminin baş harfi 'B'yi koluna dövme yaptırarak eşini ne kadar çok sevdiğini bir kez daha cümle aleme gösterdi.


Kıvanç Tatlıtuğ motosiklet merakından tamamen vazgeçti! “Artık baba oldun” uyarısı! - Resim : 3