"Kızıl Goncalar" dizisinin izlenme oranı rekora koşuyor

Tarikatların yayından kaldırılmasını istediği, RTÜK’ün anında inceleme başlattığı, son olarak bakanlıklara bağlı mekanlardaki çekim izinleri iptal edilen Kızıl Goncalar’ın izlenme oranları rekora koşuyor.

"Kızıl Goncalar" dizisinin izlenme oranı rekora koşuyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Kızıl Goncalar" ilk bölümüyle dizisi olay olmuştu. İki star ismin Özgü Namal ile Özcan Deniz’in buluştuğu Gold Film imzalı dizinin tarikatlardan gelen “Kızıl Goncalar dizisi son bulmalı!..” şeklinde tepkisiyle başlayan şikayetler üzerine RTÜK vakit kaybetmeden inceleme başlatmıştı.

"Kızıl Goncalar" dizisinin izlenme oranı rekora koşuyor


Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı mekanlardaki çekim izinleri iptal edilen diziye yönelik baskı izlenme oranlarını patlattı. Youtube’ta dizinin pazartesi yayınlanan ve reytinglerde ABC1 kategorisinde 1. Sırada yer alan dizinin 2. Bölümü youtube’ta en çok izlenenler bölümünde 2,5 milyon izlenmeyle birinci sıraya yükseldi.


"Kızıl Goncalar" dizisinin izlenme oranı rekora koşuyor - Resim : 2


Dizide başlıca rolleri Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar paylaşıyor.



"Kızıl Goncalar" dizisinin izlenme oranı rekora koşuyor - Resim : 3