Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili son dakika gelişmesi

Cuma akşamlarına damgasını vuran Kızılcık Şeebeti'nin yeni tanıtımı kısa sürede TT oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili son dakika gelişmesi

Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen 20. bölümünün ikinci tanıtımı yayınlandı.

Gold Film imzalı Show TV’nin sevilen dizisinde Doğa ve Fatih arasında Pembe yüzünden yeni bir kriz yaşanıyor. Ömer ve Kıvılcım çifti fikir ayrılığı yaşıyor.

Tanıtıma Ceren Karakoç’un hayat verdiği Nursema’nın ailesini İbrahim’in evinde toplayıp tüm gerçekleri açıkladığı anlar damgasını vurdu. “Senin gibi bir annem yok benim!” sözleriyle yürekleri dağlayan Nursema’nın bu sahnelerini sosyal medyada rüya sananlar oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu sahnelerin rüya olmadığı öğrenildi.

Fatih, İbrahim’e saldırırken iki aile arasında büyük olay çıkacak. Nursema’nın bu hamlesinin ardından neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu olacak.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.