Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in yerine hangi isim gelecek?

Kızılcık Şerbeti dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması sonrası sete dönmesi zorlaşınca yapım şirketi Gold Film yeni bir karar almak zorunda kaldı.

Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in yerine hangi isim gelecek?

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in yerine "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Abdullah karakterini, Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak.


Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in yerine hangi isim gelecek? 


Yapım şirketinin açıklamasında dizide 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Tanrıöğen'in tedavisine devam edildiği belirtildi.


Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in yerine hangi isim gelecek? - Resim : 2


Tanrıöğen'in en kısa sürede sağlığına kavuşması temenni edilen açıklamada dizinin bu hafta yayınlanacak 53. bölümünden itibaren söz konusu karakteri Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandıracağı açıklanarak şu ifadelere yer verildi: 

“Kamuoyunun Dikkatine, Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız.

Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır… Saygılarımızla…”