'Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni bölümü yayınlanacak mı?

"Kızılcık Şerbeti" dizisine RTÜK’ün verdiği ceza nedeniyle bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusuydu.

'Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni bölümü yayınlanacak mı?

"Kızılcık Şerbeti" dizisine RTÜK’ün verdiği 5 kez yayın durdurma cezasının 7 Nisan itibariyle uygulanması istenmişti.

Televizyon tarihinde daha önce hiç uygulanmamış olan bu cezaya karşı Show TV avukatları pazartesi sabahı itiraz hakkını kullanmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre yüksek mahkeme itiraz talebini değerlendirdi.

Mahkeme yürütmeyi durdurdu ve RTÜK’ten de savunma istedi. Bu yüzden uzayan karar süreci nedeniyle “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacağı öğrenildi.


'Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni bölümü yayınlanacak mı?


Dizinin yeni bölümde Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsızdır. Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir.


'Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni bölümü yayınlanacak mı? - Resim : 2

 

Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaşka bir problemin içine düşecektir. Ömer’in kendini yakarak oğlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kıvılcım’ın elini bağlayacaktır.



'Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni bölümü yayınlanacak mı? - Resim : 3