Kubilay Aka'dan flaş Miray Daner açıklaması

Fırtınalı aşkları, Kubilay Aka'nın başka kadınlara attığı mesajların ifşa olmasıyla biten Kubilay Aka ve Miray Daner geçtiğimiz hafta bir olaylı pişti yaşamıştı.

Kubilay Aka'dan flaş Miray Daner açıklaması

Şimdilerde Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner geçmişte fırtınalı bir aşk yaşadığı Kubilay Aka ile geçen hafta bir ödül töreninde pişti oldu.

Gecede oyuncu arkadaşlarıyla bir masada oturan Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile farklı masadaydı.

Ödülünü almak üzere sahneye çıkan eski aşkı Kubilay Aka'yı pür dikkat izleyip alkışlayan Miray Daner, muhabirlerin konuya ilişkin soruları üzerine "Aynı sektörün içindeyiz. Bunun bir konu olması çok saçma. Ödül alan herkesi tebrik de ederim, alkışlarım da..." yanıtını verdi.

Geceyi tek başına terk eden Oğulcan Engin ise muhabirlerin "Kubilay Aka ve Miray Daner pişti oldu" ifadeleri üzerine sessiz kalarak otomobiline yöneldi.

KUBİLAY AKA İLK KEZ KONUŞTU

Önceki akşam yakın dostu Erkan Kolçak Köstendil ile kameralara yansıyan Aka, muhabirlerin yeni aşk sorularına "Tek aşkım Erkan abim" diye yanıt vererek kahkaha attı.

Eski aşkı Miray Daner ile yaşadığı piştinin sorulması üzerine ise "Düşman değiliz, oturur konuşuruz ve selamlaşırız." yanıtını verdi.