LG Brandshop Desey’in açılmasıyla Türkiye’deki LG Brandshop sayısı 100’e ulaştı

LG, İstanbul Cevahir AVM’de bulunan LG Brandshop Desey’in açılmasıyla, Türkiye’deki mağaza sayısını 100’e çıkardı.

LG Brandshop Desey’in açılmasıyla Türkiye’deki LG Brandshop sayısı 100’e ulaştı

LG Electronics Türkiye Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grupları Satış Başkanı Bülent Bülbül, “Zor bir 2023 yılı geçirdik. Fakat işlerimiz çok ciddi derecede büyüdü. Daha da büyüyeceği ile ilgili planlarımızı yıllık baza göre hazırladık. Bugün 100’üncü mağazamızı açarak hedefimize olan kararlılığımızı göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

LG Electronics (LG), Türkiye’nin yedi bölgesinde bulunan 99 mağazasına bir yenisini daha ekleyerek LG Brandshop sayısını 100’e tamamladı. LG'nin İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki 100’üncü LG mağazası LG Brandshop Desey, bugün düzenlenen programla açıldı.

Son teknolojiye sahip televizyonlar, beyaz eşyalar, klimalar, ses sistemleri, kablosuz dik süpürgeler, hoparlörler, LG ThinQ özelliği ile uzaktan yönetilebilen cihazlar ve diğer teknolojik çözümlerle donatılan mağaza, tüketicilere LG'nin son teknoloji ürünlerini keşfetme ve deneyimleme fırsatı sunuyor.


LG Brandshop Desey’in açılmasıyla Türkiye’deki LG Brandshop sayısı 100’e ulaştı


LG Brandshop Desey içerisinde bulunan ThinQ Deneyim Alanı ise adeta birer buluşma noktası haline geliyor. Tüketiciler ThinQ Deneyim Alanı’nda, hayatlarını kolaylaştıracak ürünleri yakından görmenin yanı sıra, LG’nin çevre ve sürdürülebilirlik adına gerçekleştirdiği çalışmalar ve ürünler hakkında da bilgi sahibi olabiliyorlar.


 LG Brandshop Desey’in açılmasıyla Türkiye’deki LG Brandshop sayısı 100’e ulaştı - Resim : 2


“200 MAĞAZA SAYISINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

100'üncü LG Brandshop’un açılışına katılan LG Electronics Türkiye Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grupları Satış Başkanı Bülent Bülbül, “Mağaza açmak bizim için çok önemli mihenk taşlarından bir tanesi. Bu mağazayı açmak için gerçekten uzun bir uğraş verdik. Tüm ekonomik koşullar altında böyle bir noktada ve böyle iyi bir alışveriş merkezinde bu mağazayı açmak bizim gelişen ve büyüyen işimiz için çok önemli. 2024 yılında 100 mağaza daha açıp toplamda 200 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Enflasyon ekonomisinin olduğu ülkemizde sektöremize ve markamıza olan talebin artıyor olması bizi ciddi anlamda mutlu ediyor. Zor bir 2023 yılı geçirdik. Fakat işlerimiz çok ciddi derecede büyüdü. Daha da büyüyeceği ile ilgili planlarımızı yıllık baza göre hazırladık. Bugün 100’üncü mağazamızı açarak hedefimize olan kararlılığımızı göstermeye çalışıyoruz” dedi.

“BUGÜN PAZARDA GÖRECEĞİNİZ BİRÇOK FİRMAYA TEDARİK SAĞLIYORUZ”

LG’nin her zaman tüketicilere en iyi, en kaliteli ürünleri maksimum müşteri memnuniyeti çerçevesinde ulaştırmaya çalışan bir marka olduğunu söyleyen Bülbül, “Biz sadece teknoloji üretmiyoruz. Biz aynı zamanda yenilikler üretiyoruz. Bu bizim için çok önemli bir argüman. Bugün pazarda göreceğiniz birçok firmaya tedarik sağlıyoruz. Sadece son tüketiciye değil aynı zamanda üreticilere de tedarik sağlıyoruz.



LG Brandshop Desey’in açılmasıyla Türkiye’deki LG Brandshop sayısı 100’e ulaştı - Resim : 3



Teknolojik anlamda gelişmelerle 2024 yılında pazara yön veriyor olacağız. Tek bir kabin içerisinde yıkama ve kurutma cihazımız var. Bu sene süpürge pazarında iddialı oyunculardan biri olacağız. Görüntü sektöründeki OLED ürünümüzle de pazarı tekrar domine etmeye devam edeceğiz”
diye konuştu.

DHA