M Oil’den "Bankkart Lira" kampanyası

M Oil ve Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarını kapsayan yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 175 TL Bankkart Lira hediyesi var.

M Oil’den "Bankkart Lira" kampanyası

Kampanya 1 Ocak ile 15 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğine sahip Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşterileri kampanyadan yararlanmak için ilk alışverişlerinden önce Bankkart Mobil veya SMS ile katılım sağlamaları gerekiyor.


M Oil’den "Bankkart Lira" kampanyası


Şirket kampanya hakkında şu bilgilere yer verdi:

“Ödül kazanımı için aynı gün içerisinde 750 TL ve üzeri yapılacak harcamalardan sadece biri kampanyaya dahilken ödül kazanımına ilişkin bilgi hem işlem fişi üzerinde ve Bankkart Mobil'de yer alacak hem de SMS ile bildirilecek.

Bankkart ücretsiz kartların dahil olmadığı kampanyaya asıl kart sahipleri katılabiliyor ve ek kartlar ile sanal kartlar üzerinden yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil ediliyor.

Müşteri bazlı olan ve bir müşterinin sadece bir kez katılıp toplamda en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanılabildiği kampanyada hediye para, kampanya koşullarını yerine getiren müşterinin kartına 22 Şubat tarihinde yüklenecek ve 23 Mart saat 23.59’a kadar Bankkart üyesi M Oil istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek.”



M Oil’den "Bankkart Lira" kampanyası - Resim : 2


DHA