Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay'ın milyon dolarlık boşanma protokolü!

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, evliliklerini iki gün önce tek celsede bitirdi.

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay'ın milyon dolarlık boşanma protokolü!

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının haberine göre Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül'ün evliliğindeki kriz bir süredir devam ediyordu. Ece Binay bir süre kızını da yanına alıp Amerika'ya gitti. Mahsun Kırmızıgül ise ani bir karar almamak için uzun bir süre bekledi.

Amerika'da iki evi olduğu bilinen Mahsun Kırmızıgül; evliliği boyunca filmler yaptı. Yılbaşında rekor ücretle hem ekrana hem de müziğe geri döndü.

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay milyon dolarlarlık bir boşanma protokolü imzaladı.

60 milyon liralık bir mal paylaşımında 30 milyon lira Ece Binay'ın oldu.

Programda verilen bilgiye göre nafaka - sağlık ve eğitim giderleri bu paranın içinde değil.

Öte yandan hayli üzgün olduğu ifade edilen Mahsun Kırmızıgül, biten evliliğinin yasını tutmak için 1 milyonluk bayram konserini reddetti.

“BOŞANMAYA KADAR HER ŞEY NORMALDİ”

Uzun süredir kızı Lavin ile Amerika’da yaşadığı için evlilikte krizler yaşadığı iddia edilen Ece Binay, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Hakkındaki iddiaları yalanlayan Binay, şu ifadeleri kullandı:

“İddia edilen; evliliğimizin iki yıldır zaten bitmiş olduğu, iki senedir birlikte yaşamadığımız, ayrı yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika’da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika’da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değil.”

“Evliliğimizin başından beri ailece Amerika’ya gidip geldiğimiz çevremiz tarafından bilinmektedir. Sadece son bir yıldır uzun süreli olarak Amerika’da oluşum, sahip olduğumuz Green Card’la ilgili olarak orada süre doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimi de Amerika’da aldırmak ortak kararımızdır.”

“Yine bu son bir yıl içerisinde kızımla Türkiye’den uzak kaldığımız süreler en fazla iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı sürekli olarak Türkiye-Amerika arası gidiş gelişlerle ailece bir arada geçirmişizdir. Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir. Amerika’da bulunma konusuyla ilgili olarak hiçbir zaman bir fikir ayrılığımız olmamıştır.”

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay'ın milyon dolarlık boşanma protokolü!