Manken Tülin Şahin'e velayet şoku!

Pedro de Noronha, Tülin Şahin'le evliliğinden dünyaya gelen 3.5 yaşındaki kızı Siena Leyla'nın velayetini almak için mahkemeye başvurdu.

Manken Tülin Şahin'e velayet şoku!

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre manken Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızı Siena'nın babası Pedro de Noronha arasındaki gerginlik sürüyor. Noronha hakkını kötüye kullanarak 3,5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla mankene velayet davası açtı.

Manken Tülin Şahin'e velayet şoku!

Mahkemece kişisel ilişki tesisi kurulmasına rağmen Tülin Şahin'in çocuğunu kendisinden kaçırdığını öne süren Noronha, ünlü mankenin bu şekilde davranarak kızına duygusal taciz uyguladığını ve kendisini evladından yoksun bıraktığını iddia etti.


Manken Tülin Şahin'e velayet şoku! - Resim : 2

MAHKEME KARARINA UYMUYOR

Küçük çocuğun Tülin Şahin tarafından babasından kaçırıldığını dilekçede anlatan Noronha'nın avukatı Osman Hacıbekiroğlu, "Tülin Şahin, babasıyla arasındaki kişisel ilişki tesisine engel olmuştur. Psikologlar tarafından Şahin'e defalarca ulaşılmaya çalışılmış, ancak davalının kötü niyetli tavrını sürdürmesi nedeniyle bu çaba sonuçsuz kalmıştır. Biz de küçük çocuğun velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz" dedi.



Manken Tülin Şahin'e velayet şoku! - Resim : 3