'Maraşlı' ve 'Mahur'dan konuşulacak açıklamalar

Son yılların en yetenekli genç yıldızları Alina Boz ve Burak Deniz verdikleri pozlarla büyük beğeni toplarken çok özel açıklamalarda bulundular.

'Maraşlı' ve 'Mahur'dan konuşulacak açıklamalar

Atv'nin yeni dizisi "Maraşlı"nın baş kahramanları Alina Boz ve Burak Deniz, Şamdan Plus Dergisi için objektif karşısına geçti. 

'Maraşlı' ve 'Mahur'dan konuşulacak açıklamalar

Alina Boz, "Yorucu ama bir taraftan da güzel bir yoğunluğun içindeyiz. Her şeyin çok yeni ve heyecan verici olduğu bir dönemdeyiz. Böylesine iyi bir ekiple çalışmak ve böylesine güzel bir ilgi ile karşılaşmak bizi inanılmaz motive ediyor" ifadelerini kullanırken dizide 'Maraşlı' karakterine hayat veren Burak Deniz ise şunları söyledi: "Her şey çok güzel gidiyor; biraz yorucu bir süreç oldu. Gelecek her yeni bölüm bizim için büyük bir merak unsuru. Çok keyifli bir yolculuktayız, neler olacağını ben de çok merak ediyorum."

Aşkla ilgili de konuşan Alina Boz, şunları söyledi: "Aşkı illa bir şeye benzetmemi istiyorsanız, hiç tanımadığınız bir yazarın kitabını ilk defa okumak gibidir. Her sayfası size farklı duygular hissettirir."

Güzel oyuncu, "İlk görüşte aşktan çok beğeni ve merak unsuru vardır" diyerek de hoşlandığı insanı tanımada ısrarcı olacağını söyledi.

Aşkla ilgili Burak Deniz ise "Bu özel ve iç kıpırdatan duygunun bir gün sona erdiğine inanıyorum. Aşkı yaşama hali paraşütten atlamak gibi. Atlarken keyif alıyorsun ancak sonunda acı duyuyorsun." şeklinde konuştu.