Melisa Döngel aşk iddiasını doğruladı
Oyuncu Melisa Döngel, Etiler’de objektiflere takıldı. Döngel, Bodrum'da biriyle görüntülendiği aşk iddialarını doğruladı.
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre güzel oyuncu Melisa Döngel ve yakın arkadaşı Halil İbrahim Ceyhan, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandaydı.
Ceyhan ve Melisa Döngel, Amerika'da çekecekleri yeni projeden bahsederek, "Türk- Amerikan ortak yapımı bir film olacak. Alışılmışın dışında bir hikâye, yabancı oyuncular da olacak, hazırlık sürecindeyiz" dedi.

İDDİALARI DOĞRULADI
Geçtiğimiz hafta Bodrum'da olan Döngel, muhabirlerin "Bodrum'da bir beyefendiyle eğlendiğinize dair iddialar var, yeni bir aşk mı?" sorusuna ise şu sözlerle cevap verdi: "Evet, doğru... Tanıdığınız biri değil. Bir ilişkim var, çok mutlu ilerliyor. İnşallah nazar değmez. Çok mutluyum, mutlu olduğum bir şeyin arkasında durmak da bence çok güzel bir şey."