Meriç Aral arkadaşlarıyla tatile çıktı

Son olarak "Kırmızı Oda" dizisinde rol alan Meriç Aral, tatil sezonunu açtı. Serkan Keskin, rol aldığı dizinin setinden dolayı sevgilisini yalnız bırakmak zorunda kalınca; güzel oyuncuya; yakın dostları eşlik etti.

Meriç Aral arkadaşlarıyla tatile çıktı

Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Meriç Aral, tatil sezonunu Marmaris'te açtı. Aral'ın sevgilisi Serkan Keskin, rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle 32 yaşındaki sevgilisini yalnız bırakmak zorunda kaldı.

Ünlü oyuncuya, Marmaris tatilinde, yakın dostları olan meslektaşı Boran Kuzum ve Bartu Küçükçağlayan ile yaptığı Instagram yayınlarıyla şöhretler dünyasında kendisine yer edinen Melikşah Altuntaş eşlik etti.

Selimiye’de bulunan bir otelde objektiflere takılan Meriç Aral, basın mensuplarının görüntü aldığını fark edince şaşkınlığını gizleyemedi.

Panik olup mekanın iç kısmına giren meslektaşı Boran Kuzum’u yanına çağıran güzel oyuncu, “Gel denize girelim ne olacak ki” ifadelerini kullandı.

Siyah bikinisini halka küpelerle tamamlamayı tercih eden Meriç Aral'ın formda görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Meriç Aral arkadaşlarıyla tatile çıktı

Bir ara Meriç Aral ile birlikte denize giren Boran Kuzum ve Melikşah Altuntaş'ın keyifli halleri objektiflere böyle yansıdı.