Metin Çekmez'e son görev

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek sanatçı, 2013 yılında vefat eden ağabeyiyle aynı kaderi paylaştı.

Metin Çekmez'e son görev

Kuşadası ilçesindeki yazlığında tatil yapan, kanser tedavisi gören tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez, iki hafta önce yazlığında fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırımıştı. Çekmez, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

BAKANLIKTAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Metin Çekmez için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında, "Sinema ve tiyatromuzun önemli ismi Metin Çekmez'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

KUŞADASI'NDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Usta sanatçı, bugün Kuşadası Davutlar Hikmet Bayrak Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakip Kuşadası Davutlar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Kansere yenik düşen Metin Çekmez'in kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi merhum tiyaro, sinema ve dublaj sanatçısı Dinçer Çekmez de 2013 yılında kan kanseri nedeniyle vefat etmişti.

Metin Çekmez'e son görev