Mevlüt Erdinç'ten eşiyle ilgili şoke eden iddialar

Milli takımın eski yıldızı Mevlüt Erdinç aile krizi yaşıyor. Eşinden 5 aydır haber alamadığını ve çocuklarının kendisine gösterilmediğini söyleyen Mevlüt Erdinç, sosyal medyadan herkesi şoke eden açıklamalar yaptı.

Mevlüt Erdinç'ten eşiyle ilgili şoke eden iddialar

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geçen yıl futbol kariyerini sonlandıran eski milli oyuncu Mevlüt Erdinç, eşine yönelik şantaj suçlamasıyla gündeme geldi.

Türkiye'de Fenerbahçe dahil olmak üzere çeşitli takımlarda oynadıktan sonra Avrupa'daki futbol kariyerini noktalayan eski milli oyuncu Mevlüt Erdinç, sosyal medya aracılığıyla eşi hakkında ciddi iddialarda bulundu.

Sosyal medyada bir açıklama yapan Mevlüt Erdinç, eşinin maddi kazanç elde etmek amacıyla çocuklarını kendisine göstermediğini iddia etti.

'İNSANLIK DIŞI BİR DAVRANIŞ'

Eşinden 5 aydır haber alamadığını söyleyen ve çocuklarının kendisine ait olmadığını söylediklerini iddia eden Mevlüt Erdinç'in açıklamaları şöyle:

“Eşim Taleb Erding’ten 5 aydır haber alamıyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum, çocuklarımı bana göstermiyor. Bu durumu artık herkesin bilmesini istiyorum çünkü benden para almak için şantaj yapması insanlık dışı bir davranış. Eşime mail yoluyla ulaştım ve kendisinin hesabına 1 milyon euro yatıracağımı söyledim. Bu sözlerimin ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı."


Mevlüt Erdinç'ten eşiyle ilgili şoke eden iddialar


"ERTESİ GÜN BENDEN AYRILDI"


"Kariyerimin başında benimle evlenen ve kariyerime son verdiğim günün ertesi benden ayrılma kararı alan, bugüne kadar çok sevdiğim eşim… Para hiçbir zaman çok değer verdiğim bir şey olmadı. Çocuklarım ve anneleri hiçbir zaman yokluk görmediler ve bundan sonra da görmeyecekler çünkü benim değerlerim böyle ve üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim. Para önemsiz benim için."



Mevlüt Erdinç'ten eşiyle ilgili şoke eden iddialar - Resim : 2

"DNA TESTİ TALEP ETTİM"

"Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef.”


Mevlüt Erdinç'ten eşiyle ilgili şoke eden iddialar - Resim : 3