Michelle Obama Bruce Springsteen'in vokalistliğini yaptı

Eşi başkan Barack Obama’nın başkanlık döneminde de renkli görüntüler veren eski first lady Michelle Obama bu defa da ünlü şarkıcı Bruce Springsteen konserine gelenleri şaşırttı.

Michelle Obama Bruce Springsteen'in vokalistliğini yaptı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İspanya’nın Barselona kentindeki konserde Obama, Springsteen’in 1985 yapımı “Glory Days”ini söylemek için sahne aldı. Obama’ya ayrıca Steven Spielberg’in eşi Kate Capshaw da katıldı.

Michelle Obama’nın şarkı söyleyip zaman zaman da tef çalıp dans ettiği konser, Barselona’daki Lluis Companys Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşti.


Michelle Obama Bruce Springsteen'in vokalistliğini yaptı


The Guardian’ın haberine göre konserden bir gün önce de Barack Obama, Michelle Obama, Steven Spielberg, Kate Capshaw ve Bruce Springsteen ile eşi Patti Scialfa birlikte yemek yemişti. Hatta yemekten sonra bir restoran çalışanı, Spielberg, Obama ve Springsteen ile birlikte fotoğraf çektirerek sosyal medyada da paylaşmıştı.

Aslında güvenlik görevlileri, restoran personelini ünlü isimlerle fotoğraf çektirmemeleri konusunda uyarmıştı; ancak Obama, restorandan ayrılmadan önce mutfağa girip yemekleri övünce arkasından bir fotoğraf da çektirildi.



Michelle Obama Bruce Springsteen'in vokalistliğini yaptı - Resim : 2


Sprigsteen ve Obama ailesi 15 yıldan fazladır arkadaşlar. Hatta Bruce Springsteen, 2008’de Barack Obama için kampanya bile yürüttü. Ayrıca eski başkan, Steven Spielberg’e de 2015 yılında Beyaz Saray’dayken “Onun hikayeleri Amerika’nın hikayesini şekillendirdi ve değerleri dünyamızı şekillendirdi” diyerek Başkanlık Özgürlük Madalyası verdi.

Bruce Springsteen, Ağustos ayına kadar Avrupa’yı dolaşacak ve ardından Amerika Birleşik Devletleri’ne dönecek.

Turu ise aralık ayında Kaliforniya, San Francisco’da sona erecek.