Mine Tugay depremde kaybettiği arkadaşını andı

Mine Tugay, hem meslektaşı hem de arkadaşı olan Eylem Şafak Aydın'ı sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla andı.

Mine Tugay depremde kaybettiği arkadaşını andı

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın depremde hayatını kaybeden kızı Eylem Şafak Aydın'ın yakın arkadaşlarından oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaşadığı üzüntüyü paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Son sözlerin 'ufak tefek yaralarım var ama iyiyim'miş Eylem. Sen buradan gidene kadar o beş gün boyunca bana yaşattığın umut için, tükendiğim her anda beni tekrar umuda çektiğin için, bana umut gerçekten nedir öğrettiğin için teşekkür ederim arkadaşım. 'Bu kadar mı çaresiziz?' dedim günlerce gelmeyen vinç yüzünden seni kurtarmak için çalışan insanlara... 'Evet, bu kadar çaresiziz' dediler. İnanmadım buna. Bütün kötü şeye rağmen direndiğini biliyordum çünkü…

Biz yetişemedik Eylem, biz senin gibi güzel ruhlara, milyonlarca cana yaşamlarını veremedik. Çok öfkeliyim kız kardeşim... Seni çok özlüyorum. Gittiğine hala inanmak istemiyorum... Özür dilerim Eylem, özür dilerim."

Mine Tugay depremde kaybettiği arkadaşını andı



Mine Tugay, yakın arkadaşını sosyal medya hesabından yıllar önce birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşıp anarak şu mesajı paylaştı:

"Şiirlerin, mektupların, hüzünlerin, umutların, isyanların, gülüşlerin hepsi içimde, bana emanet kız kardeşim... Gözyaşım ol istemezdim. Kızma. Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım?..."


Mine Tugay depremde kaybettiği arkadaşını andı - Resim : 2