Müge Anlı isyan etti: "Ruhuna Arnold Schwarzenegger mi girdi?"

Müge Anlı'nın programına Burdur'dan konuk olan dertli kadının açıklamaları hem Müge Anlı'yı hem de izleyicileri şoke etti...

Müge Anlı isyan etti: "Ruhuna Arnold Schwarzenegger mi girdi?"

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, tv dizilerini aratmayan hayattan ilginç olaylarla ekrana getürmeye devam ediyor.

Programa bugün Burdur'dan konuk olan Anakadın isimli dertli kadın; ağabeyi Özgür'ün eski eşi yengesi Elvan'ın kocasını çaldığını iddia etti.

Müge Anlı, "Yengem kocamı aldı" diyen Anakadın'a "Hala yenge mi diyorsun?" diye sorunca "Sizlere saygımdan öyle dedim. Yenge demek istemiyorum. Çok çirkin söylemek istiyorum. Ahlaksız kadın 'Kocan artık benim' diyor. Ben onun eski görümcesiyim. Böyle bir zina olabilir mi? Biri 22 senelik kocam diğeri eski yengem" yanıtını verdi.

Elvan'ın kocasına tılsım yaptığını iddia eden Anakadın, "Sen benim kocamın parasının peşindesin. Ağabeyimin parası bitti. Şimdi kocamın parasına sıra geldi" diyerek haykırdı.

Anakadın konuştukça stüdyodan kulakları tırmalayan "Aaaaaaa" nidaları yükseldi.

Anakadın'ın kocasını kaçırdığını iddia eden eski yenge Elvan ise yayına bağlanarak "Anakadın kocasına eziyet eden bir kadındır. Neye göre kocasını çaldığımı söylüyor? Ben para falan yemedim. Ben onun kocasıyla beraber değilim. Bu kadın psikopatın önde gidenidir. Eski eşim Özgür'ü de inandırdı. Böyle bir beraberlik yok. Kocasına eziyet ediyordu. Herkes yardımcı olmaya çalışıyordu. 'Allah seni o kadından kurtarsın' diyorlardı. Arabaya koyup götürdüm. Yardımcı oldum. Benden sonra nereye gitti bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Duydukları karşısında şoke olan Müge Anlı ise, "Bir kadın bir adamı nasıl dövebilir? Ruhuna Arnold Schwarzenegger mi girdi bu kadının kardeşim? Hem siz taksici misiniz? Neden siz yardım ediyorsunuz? Bu adamın erkek arkadaşı falan yok mu?"  sorularını yöneltti.