Müge Boz'un derin mutsuzluğu objektiflere yansıdı

Oyuncu Müge Boz ve 2019 yılında evlendiği basketbolcu eşi Caner Erdeniz, kızları Vina ile birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Müge Boz'un derin mutsuzluğu objektiflere yansıdı

Yaşanan deprem felaketleri sonrası hayata dönmeye çalıştıklarını belirten Boz, "Hayatımıza yavaş yavaş devam etmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince yardımlarımız yapmaya çalışıyoruz. Vina'ya çok bir şey belli etmemeye çalışıyoruz. Bu şekilde günler geçiyor. En azından o bölgedeki insanlara yardımımızın dokunması için biraz biraz kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bu anlamda yardımlarında sürdürülebilir olması gerekiyor. Herkes çok büyük bir heyecanla yardımların en iyisini yaptı. Buna devam etmemiz gerekiyor. Biz de o anlamda kendi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre ünlü isimlerin deprem bölgesine düzenlediği moral ziyaretleri kendisine hatırlatılan Müge Boz, yakın zamanda bölgeye gitmek istediğini söyledi.

 

Müge Boz'un derin mutsuzluğu objektiflere yansıdı



Konuyla ilgili açıklamada bulunan Boz, "Benim de böyle bir planım vardı fakat sağlıkla ilgili ufak bir durumum olduğu için onların en son gittiği zamanı kaçırdım. Başka bir organizasyon için tarih bekliyoruz. Çok kısa zamanda ben de, Caner de oraya ziyarette bulunmayı istiyoruz. Çok yakın zamanda hazırlıkları bitirip, gitmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

"TEDİRGİNİZ"

Ünlü oyuncu, beklenen İstanbul depremi nedeniyle korku yaşadıklarını ifade etti.

Müge Boz, "Tabii ki herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var. Çok fazla gidiş, kaçış gibi şeyleri düşünmek istemiyorum. 'Kendi evimizde neler yapabiliriz?' diye düşünüyoruz. Tabii ki tedirginiz. Bu bölge ile ilgili alınması gereken önlemler umarım en kısa zamanda alınır" şeklinde konuştu.


Müge Boz'un derin mutsuzluğu objektiflere yansıdı - Resim : 2