Müge ile Gülşen, Sacit Aslan'ın kulaklarını çınlattı

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel, 19 yıldır ekranda gündemdeki olayları masaya yatırmaya devam ediyor.

Müge ile Gülşen, Sacit Aslan'ın kulaklarını çınlattı

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Gülşen Yüksel, fenomenlerin hayatın sadece sosyal medyadan ibaret olduğunu zannettiklerini ifade edince Müge Dağıstanlı, "Dedin ya ellerinden cep telefonu düşmüyor diye. Organize suçlar ofislerine giriyor... Biz buradan canlı ajans yayını aracılığıyla izliyoruz... Dilan Polat oradaki çalışanlarına mesaj atıyor. Ortak WhatsApp grubundan ne yazıyor biliyor musunuz? 'Magazinciler dışarıda mı?' Ayol ne magazincileri? MASAK dışarıda hala akılları fikirleri sosyal medya ve şöhrette..." şeklinde konuştu.

Söze giren Gülşen Yüksel, "Dilan Polat'ın bir internet sitesi, magazin internet sitesi kurmak için de görüştüğü iddiası var. Hatta televizyon düşünebiliyor musunuz? Medyaya da girmek istiyormuş. Daha da büyümek istiyorlar. Ne olacaktı? Medya patronu olup biz meslektaşız diyecekti..." dedi.


 

Müge Dağıstanlı ise "Zamanında şarkıcı falan olup, sahnelerin cazibeli yıldızlarından birileri birkaç gazetede köşe yazarlığı yaptı. Sonra biz bir şey için aradığımızda 'Biz meslektaşız aynı taraftayız o yüzden bir meslektaş inceliğiyle bana yaklaş, beni öyle koru' falan dediler" yorumunda bulundu.

Dağıstanlı'nın bu sözleri üzerine gülümseyen Gülşen Yüksel ise "Köşe yazısı dediğiniz de Whatsapp'tan iki tane not gönderiyor orada deneyimli editör arkadaşlar onu köşe yazısı haline getiriyor... Üç tane not." dedi.

Müge Dağıstanlı'da gülümeyerek "Caddebostan Maksim kapanmasaydı bizde sevgili Sacit Abi'den ricada bulunurduk şarkıcı olalım diye... İki kere söyle, bitti zaten ne olacak?" ifadelerini kullanarak Sacit Aslan'ın kulaklarını çınlattı.