Müge ve Gülşen'den İrem Derici'nin akıl almaz açıklamasına net yanıt

Ünlü popçu İrem Derici, konuk olduğu bir programda senelerdir birlikte çalışan ikiliden birinin diğerini dolandırdığını 'manavlar' metaforuyla ima etti. Magazin kulislerinde ise o kişilerin Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel olduğu ileri sürüldü.

Müge ve Gülşen'den İrem Derici'nin akıl almaz açıklamasına net yanıt

Şarkıcı İrem Derici, konuk olduğu bir programda, senelerdir kol kola 'manavlık' yapan ve ünlüler hakkında konuşan iki partnerin arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığına yönelik akıl almaz sözler sarf etti.

Derici, sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte Amerika'ya kaçmaya çalıştığını ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğunu söyledi.

İrem Derici'nin bu akıl almaz açıklaması kısa süre içerisinde magazin gündeminde yer buldu.

Söz konusu olan kişilerin ise yıllardır 2. Sayfa programını yapan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı olduğu iddia edildi.

Usta gazeteciler, canlı yayında bu akıl almaz açıklamaya karşı son noktayı koydu.

"İFTİRALARINIZ ÜZERİMİZDE DURMUYOR"

İki usta gazeteci, canlı yayında bu şaşırtan sözlere kesin bir dille yanıt verdi.

Gülşen Yüksel, "Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 senedir hakkımızda neler çıktı neler... Kanalda saç saça baş başa kavga ettiğimiz ve camları kırdığımız söylenmişti, Müge'nin beni evden kovduğu söylendi, senelerce küs kaldığımız söylendi. Allah korusun" ifadelerini kullandı.

"İFTİRALARINIZLA BAŞKA YERİ VURUN"

Müge Dağıstanlı ise şoke eden sözlerle ilgili "Bir şey doğru, iyi ve güzel gittiği zaman... Bizim Gülşen'le dostluğumuz 18 yıl evvel başladı. Zaman içinde işin başarısının yanı sıra arkadaşlığımız dostluğa dönüştü. İyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde. Bizim içimizdeki birlik sağladığımız görünce saldırılar çirkinleşiyor. Mesleğimizle ilgili bizlere saldıramadıkları zaman bu sefer de belden aşağı saldırı başlıyor. Öyle bir iftira at ki yakışsın. Attığınız iftiralar bu masaya ve ikimize yakışmıyor. Birbirimize olan bağımız bazı insanlar tarafınca tartışılmamalı. Etrafı kırarak dökerek hiçbir yere gidemezsiniz. Bizim ne olduğumuz ve ailemiz belli. O iftiralarla gidin başka yeri vurun" dedi.