Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı

Son günlerde fenomenlere yönelik süren soruşturmalar gündemdeyken farklı isimleri programına taşıyan Murat Ağırel sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı

Mynet'te yer alan habere göre Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Nevra Bilem oldu.

Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı

Murat Ağırel de pek çok sosyal medya ünlüsünden sonra oklarını bu isme çevirdi.


Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı - Resim : 2

ALTIN DOLU PAYLAŞIMLARI TEK TEK YORUMLADI

"Çocuklarını, özel günlerini ve hatta yatak odalarını imtina etmeden kamuya açık şekilde sosyal medya hesaplarından paylaşan yaşam tarzlarını kamuoyunun dikkatine sunan bu kişilerin mutlaka bir açıklamalarının olduğunu düşünüyorum" diyen Murat Ağırel, Nevra Bilem'e dair bazı detaylara sayfasında yer verdi.



Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı - Resim : 3

"Bilem, 2022 yılında Gelin Evi programına katılmış ve böylelikle tanınmaya başlamış. Nevra hanımın altına karşı bir tutkunluğu var. Yarışma sonrasında Nevra hanım rüzgarı arkasına almış ve diğer örneklerinde de olduğu gibi kocası ile birlikte hayatlarını gözler önünde yaşamayı tercih etmiş" dedi.


Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı - Resim : 4


"Nevra Hanım ile eşinin ilginç bir yaşam tarzı var. Kocası ekmek almaya giderken bir anda külçe altın alabiliyor!"
diyen Ağırel bazı altın paylaşımlarına sayfasında yer vererek şunları söyledi:

"Nevra ve Murat Bilem çiftinin kamuoyuna sundukları renkli yaşam tarzı kısaca bu şekilde. Murat beyin şirketi ile Nevra hanımın sosyal medya geliri arasında bir bağ var mı, Nevra hanım tanıtım videolarından ne kadar kazanıyor, ne kadar vergi veriyor bilmiyoruz.


Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı - Resim : 5

Kendisine ulaşan kişilere 'Dua edin’' açıklaması yapmak yerine kamuoyunu bilgilendirmek adına açıklama yapmak isterlerse bu serinin altına açıklamayı eklerim."

YIL YIL ÖDEDİKLERİ VERGİLERİ ÇIKARDI

Geçtiğimiz aylarda Gelin Evi'ne katılarak adeta altınlarını sergileyen Nevra Bilem, bu sefer de eşiyle ödedikleri vergiyle gündemde. Ağırel, X hesabından yaptığı paylaşımda karısına kutuların içinde altın kemer, kolye, bilezik ve külçe altınlar hediye eden Murat Bilem'e ait araç kiralama ve tur şirketiyle ilgili "Nevra Hanım ne kadar beyanda bulundu bilmiyorum. Ulaşmaya çalıştım başaramadım ancak araştırıyorum. Ev hanımı olan Nevra hanımın eşinin iş yerini inceledim. Murat Beyin işler kötü galiba. 2020 yılında 2019 TL Matrah beyan etmiş 444 TL vergi ödenmiş. 2021 yılında 30.892 TL Matrah beyan etmiş 7.723 TL vergi ödenmiş. 2022 yılında 52.569 TL Matrah beyan etmiş 12.090 TL vergi ödenmiş yani toplamda 3 yılda 20.257 TL. (Yirmibin İkiyüz Elliyedi Türk Lirası) vergi ödenmiş" dedi.


Murat Ağırel, Nevra Bilem'in ödediği vergiyi açıkladı - Resim : 6