Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakın arkadaşıyla evleniyor!

Murat Dalkılıç, kalbini eski sevgilisi Hande Erçel’in arkadaşı olan Sitare Akbaş’a kaptırdı. Yaklaşık 3 aydır birlikte olan çift, evlilik planları yapmaya başladı.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakın arkadaşıyla evleniyor!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sevilen popçu Murat Dalkılıç'ın baba olma isteği yine kabardı. 3 yıllık sevgilisi Hande Erçel'le evliliğe giden ilişkilerinin "Dalkılıç'ın çocuk istediği ve Erçel'in buna hazır olmadığını söylemesiyle" bittiği iddia edilen ünlü popçu, ayrılık sonrası yeniden sevdalandı.

Dalkılıç'ın kalbini çelen güzel ise Hande Erçel'in de arkadaşı olan oyuncu Sitare Akbaş. İkilinin yaklaşık 3 aydır gizli saklı yaşadıkları ortaya çıkmıştı.

İkili, konu hakkında sessiz kalsa da geçtiğimiz günlerde popçunun Çeşme konserinde Akbaş, aşkını en önden izlerken objektiflere takılmıştı.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakın arkadaşıyla evleniyor!

Geçtiğimiz gün de sorulan aşk haberlerini yalanlamadan anlamsız bir şekilde tepki gösteren Dalkılıç'ın, Sitare Akbaş'la evlililk planları yaptığı öğrenildi.

Bu planını birkaç yakınıyla da paylaşan popçu, arkadaşlarından gelen "Acele etme birbirinizi iyice tanıyın" tavsiyelerini ise dinlemedi.

Popçunun çok yakın çevresinden edinilen bilgiye göre yıllardır baba olmayı çok istediğini söyleyen Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'a yakın zamanda evlilik teklifi yapacak.