Murat Dalkılıç'a Merve Boluğur ve Hande Erçel soruldu!

Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra gönlünü Hande Erçel'e kaptıran şimdilerde ise bir diğer oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, önceki akşam samimi açıklamalar yaptı.

Murat Dalkılıç'a Merve Boluğur ve Hande Erçel soruldu!

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde 2020'de ayrıldığı üç yıllık sevgilisi Erçel ile pişti olan popçuya bu durum hatırlatıldı.

"Ben kendisini görmedim, denk de gelmedik" diyen Murat Dalkılıç, Hande Erçel için şunları söyledi:

"BİR HİSSİYAT YOK"

"Görseydim de selamlaşırdık, konuşurduk. Kendisiyle hiçbir derdimiz yok Eskiye dayalı birbirimize bir hissiyat da yok. Küslük de yok. O zamandan beri de görüşmedik zaten." Murat Dalkılıç'a bu kez de yakın dostu Emre Kaya ile eski eşi Merve Boluğur'un yakınlaşması soruldu.

Medeniyette çığır açan ünlü popçu, şu sözleriyle şaşırttı: "Emre, benim sevdiğim birisidir; Merve de öyle. Mutlu olsunlar isterim. Birbirlerini seviyor ve iyi anlaşıyorlarsa üçüncü bir kişinin söyleyecek bir lafı yok bence. Kendilerine çok mutluluklar dilerim."

EVLİLİĞE TÖVBE ETTİ

38 yaşındaki popçu, "Sitare Akbaş ile evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla da şoke etti.

"Şu an öyle bir düşüncemiz yok. Ben birisiyle bir imzaya bağlı kalarak birlikte olmak istemiyorum" diyen Dalkılıç, evliliğe kapılarını da şu sözleriyle kapadı:

"Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var her şey yolunda ama evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi."