Mustafa Sandal Emina Jahovic'e velayet davası açıyor

Nafakasını ödemediği iddiasıyla Mustafa Sandal'a icra takibi başlatan Emina Jahovic'e karşı atak geldi.

Mustafa Sandal Emina Jahovic'e velayet davası açıyor

Mustafa Sandal, eski eşine velayet davası açıyor. Takvim Gazetesi'nin haberine göre Sandal, Emina'nın sık seyahatleri nedeniyle oğullarını ihmal edip onları sürekli bakıcılara emanet ettiğini gerekçe gösterecek.

Sandal, boşanma protokolüne göre iki çocuğu için 10 bin, Jahovic için ise 15 bin lira nafaka ödeyecekti.

Sırp şarkıcı Jahovic, "Boşandıktan sonra Mustafa'dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim. Çocuklarımın günlük hayattaki bütün ihtiyaçlarını ben ve ailem karşılıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Sırbistan'daki 'Informer' gazetesi ise eski eşler arasında savaşın resmen başladığını yazdı.

Gazetenin iddiasına göre; Mustafa Sandal, kendi ismini taşıyan bir kozmetik markasını piyasaya süren Jahovic'e eskisi gibi para göndermemeye başladı.

Pandemi nedeniyle de konserleri iptal olan Musti, Emina'nın gönderdiğini icra takibini görünce ise neye uğradığını şaşırdı.

Sadece avukatları aracılığıyla Sırp şarkıcıyla görüşen Mustafa Sandal, 9 ve 12 yaşındaki iki çocuğunun velayeti için dava açıyor.

Sırp basını Emina'nın önceki gün Sırbistan'daki bir canlı yayındaki "2 buçuk yıl sonra Mustafa ile bunları yaşamak çok üzücü. Şimdi de sorunlarımızı mahkeme çözecek. Neyse ki Türkiye'de hukuk, kadınları ciddi derecede koruyor" sözleriyle de velayet davasını kast ettiğini yazdı…