Nebahat Çehre'den bomba Kıvanç Tatlıtuğ-Hazal Kaya açıklaması!

Oyuncu Nebahat Çehre, 2008-2010 yılları arasında ‘Firdevs Yöreoğlu'nu canlandırdığı "Aşk-ı Memnu" dizisiyle ilgili olay açıklamalarda bulundu.

Nebahat Çehre'den bomba Kıvanç Tatlıtuğ-Hazal Kaya açıklaması!

Posta Gazetesi'nin haberine göre önceki gün reklam yüzü olduğu yatak firmasının çekimleri için kamera karşısına geçen Nebahat Çehre evinde sadeliği sevdiğini söyledi.

Oyuncu “Ben çok mobilya değiştiren biri değilim, evimde az ve öz eşya var. Zaten kalabalık bir ev olmadığı için eşyalar eskimiyor” dedi.

Kazandıklarıyla yatırım yapmadığını belirten Nebahat Çehre “Bu pahalılıkta ancak geçiniyoruz” diye konuştu.

Nebahat Çehre'den bomba Kıvanç Tatlıtuğ-Hazal Kaya açıklaması!


Hazal Kaya'nın "Aşk-ı Memnu" canlandırdığı ‘Nihal’ karakterini sevmediğini açıklamasının sorulması üzerine Çehre “Sonuçta Hazal ‘Nihal’ karakteriyle başarıyı yakaladı, o zamanlar çocuktu ve liseye gidiyordu. O dönem Hazal için büyük çıkış oldu” dedi.

 

Nebahat Çehre'den bomba Kıvanç Tatlıtuğ-Hazal Kaya açıklaması! - Resim : 2

Eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’dan da övgüyle bahseden Nebahat Çehre “Çok severim, çok başarılı ve naif bir insan. Yakışıklılığını unuttu ve çok iyi bir oyuncu oldu. Eşini de çok seviyorum, birbirlerine çok yakışıyorlar. Başak, Kıvanç’ı hep yukarı çıkaracak bir kadın” diye konuştu.


Yılmaz Güney ve Yavuz Demir ile iki evlilik yapan Çehre “Evliliklerimde sanattan uzaklaştım. O evliliğin tadını alayım dedim” diye konuştu.

Nebahat Çehre'den bomba Kıvanç Tatlıtuğ-Hazal Kaya açıklaması! - Resim : 3