Nesrin Cavadzade'den büyük 'kurtarma' operasyonu!

Nesrin Cavadzade, bir komşusuyla el ele verip kedi operasyonu yaptı...

Nesrin Cavadzade'den büyük 'kurtarma' operasyonu!

Kısa aralıklarla iki kedisini kaybeden güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, Arnavutköy'deki sitesinde baktığı kedilerden birinin kaybolduğunu fark etti.

Ne yazık ki minik kedinin apartmana girmesinden rahatsız olan bir kişi, zavallı hayvanı alıp Maslak Oto Sanayi yakınlarına bıraktı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre bir komşusuyla beraber bir hafta boyunca minik canı arayan Nesrin Cavadzade, mucize eseri kediyi buldu. Ancak minik dostumuz, çok zayıflamış ve enfeksiyon kapmıştı.

Hemen kediyi tedavi ettiren güzel oyuncu, şimdi sağlığına kavuşan minik hayvana da 'Fevki' adını verdi.


Nesrin Cavadzade'den büyük 'kurtarma' operasyonu!


Yaşadıkları sonrasında sitem dolu bir mesaj paylaşan Nesrin Cavadzade, şunları söyledi: "Ne deprem, ne bunca kayıp, ne bunca acı, ne ülkemizin baş etmek zorunda kaldığı bunca felaket, insana burada, bu gezegende tek başına olmadığını, tek başınaymışçasına yaşayamayacağını, her şeyin sahibi olamayacağını anlatmaya yetti... Doğanın vermeye çalıştığı bunca mesajdan sonra nasıl olur da bu kadar bencil kalabilir insan? Nasıl buranın Fevki'gillere ait olduğunu, insanoğlunun, aslında onların habitatını işgal ettiğini anlamaz? Onlar bizden çok önce buradaydı ve umarım bizler yok olduktan çok uzun zaman sonra bile burada olmaya devam edecekler."