Nilay Deniz: "Psikolog arkadaşlarımdan yardım aldım"

Rol aldığı sinema filmi "Maske" geri sayımda olan oyuncu Nilay Deniz, samimi açıklamalarda bulundu.

Nilay Deniz: "Psikolog arkadaşlarımdan yardım aldım"

Gençlik yılları travmalarla geçen ‘Barış’ın yaşadıklarını atlatamayıp yaşama devam etmek için çeşitli ‘kandırma’ yöntemleri bulmasını konu alan ‘Maske’nin senaryosunu Emrah Taş yazarken filmin yönetmenliğini Berker Berki üstlendi.

Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Vanlı ve Ulvi Alacakaptan’ın başrollerini paylaştığı ‘Maske’, sinemaya ‘Barış’ın çelişkili ruh hali ve kontrolünü sağlayamadığı duygularıyla hem kendisini hem de çevresindekileri sürüklediği olayları yansıtacak.

Nilay Deniz: "Psikolog arkadaşlarımdan yardım aldım"


Filmde ‘Nergis’ rolünü canlandıran Nilay Deniz, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın "Rolüne hazırlanırken özel bir çalışma yaptın mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Tabii ki… Bilmiyorum bir başkası yapıyor mudur ama benim bir özelliğim var. Elbette oyunculuk adına da bir şeyler yapıyorum ama benim için bir işe başlarken bir karaktere bürünürken onun psikolojisini anlamak önemli. O yüzden bu işe başlarken psikolog arkadaşlarımdan yardım aldım. Çünkü psikolojik gerilim türünde biraz. Onun için biraz uğraştım."


Nilay Deniz: "Psikolog arkadaşlarımdan yardım aldım" - Resim : 2