Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu!

"Camdaki Kız" dizisinde usta oyuncu Nur Sürer'in canlandırdığı karakter 'Feride' hayatını kaybetti. Dizi karakteri için bazı gazetelerde ölüm ilanı yayımlandı.

Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu!

"Camdaki Kız" dizisine veda eden Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakterine kendisinden habersiz ölüm ilanı verildiğini görünce şoke olduğu ortaya çıktı.



Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu!


TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre
geçen sezon sonu diziden ayrılması planlanan usta oyuncunun iyi giden reytinglerden dolayı senaryodaki ömrü ocak ayına kadar uzatılmıştı. Diziye ocak sonrasında da devam etmesi istenen Sürer, teklifi kabul etmedi ve Ay Yapım’ın “Aile” dizisiyle anlaştı.


Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu! - Resim : 2

Önümüzdeki hafta Camdaki Kız’da Feride’nin defin işlemleri yapılacak.

Öte yandan Nur Sürer’in vedası seyircide duygu seli yaşattı.


Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu! - Resim : 3

Ertesi gün Feride karakteriyle ilgili gazetelere verilen ölüm ilanı çok konuşulmuştu. Ölüm ilanının Nur Sürer’den habersiz hazırlandığı ve usta oyuncunun Feride İpekoğlu adı aşağıda ve küçük puntolarla yazıldığı için birçok kişinin gerçek sandığı ilanı görünce şoke olduğu öğrenildi.



Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu! - Resim : 4


Anlaşmasına haftada 3 gün çalışma kuralı ekleten Nur Sürer, buna rağmen çok fazla sahne yazıldığı için haftada 4, bazen de 5 gün çalıştığı “Camdaki Kız”ın ardından birkaç hafta dinlenecek.

İzmir sahneleri çekilen Aile dizisi setine önümüzdeki günlerde çıkacak olan Sürer, bu arada Berkun Oya’nın kara komedi türündeki Netflix dizisi “Çocuk”a konuk olacak ve Menderes Samancılar’ın eşine hayat verecek. 

Dizide "Camdaki Kız"ın Gülcihan’ı Devrim Yakut ile Settar Tanrıöğen de karı kocayı canlandıracak.

Nur Sürer ölüm ilanlarını görünce şoke oldu! - Resim : 5