Ödüllü oyuncu Anne Hathaway: "35 yaşında her şey biter dediler"

Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway, kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ödüllü oyuncu Anne Hathaway: "35 yaşında her şey biter dediler"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 41 yaşındaki ABD’li aktris Anne Hathaway, kariyerinin bir “son kullanma tarihinin olacağı”nın kendisine söylendiğini aktardı.

Çocuk yaşlarda sinema sektörüne atılan Hathaway, 35 yaşına geldiğinde kariyerinin “uçurumdan düşeceği” konusunda uyarıldığını söyledi.

“Bu, birçok kadının karşılaştığını bildiğim bir şey.” diyen güzel oyuncu, “Artık daha fazla kadının hayatlarının derinliklerine uzanan bir kariyer sahibi olduğunu ve bunun harika olduğunu düşünüyorum” diye ekledi.


Ödüllü oyuncu Anne Hathaway: "35 yaşında her şey biter dediler"



Porter’a konuşan Hathaway, “Gurur duyulacak çok şey var ve düzeltilecek çok şey var. Hedeflerim var, hayallerim var. Gençliğimden beri çok farklı görünmüyorlar ama hâlâ onların peşinden koşuyorum” dedi.

2012’den beri evli olduğu Adam Shulman’dan Jonathan (7) ve Jack (4) isimli iki çocuğu bulunan Hathaway, artık kendine daha iyi baktığını da söyledi.

Ünlü oyuncu, “Bunun sadece kendi sağlığım için önemli olduğunu düşünmüyorum, sadece benimle ilgili değil; ben bir takımdayım ve bu benim ailem” açıklamasında bulundu.