Okan Bayülgen kahreden haberi duyurdu

'Çıplak Vatandaşlar', 'Kırmızı', 'Özel Hayatlar' ve 'Gel Evlenelim Yürü Boşanalım!' gibi pek çok oyunda rol alan ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf ünlü sanatçı hayatını kaybetti.

Okan Bayülgen kahreden haberi duyurdu

57 yaşında hayata gözlerini yuman sanatçı Erdal Uğurlu'nun ölüm haberini ünlü oyuncu Okan Bayülgen sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Okan Bayülgen kahreden haberi duyurdu


Bayülgen paylaşımında, "Erdal Uğurlu, hayatımız, sanat, diğer her şey, sen diğer her şeyde öldün, hayatımız, sanat devam ediyor. Ne saçma değil mi?" ifadelerini kullandı. 

Zafer Algöz, "Dönem arkadaşım, yetenekli kardeşim Erdal Uğurlu veda etti. Çok zamansız oldu Erdal'ım yıktın hepimizi." mesajını paylaştı.

Suna Yıldızoğlu ise "Devlet Balesi'nin efsane dansçısı, arkadaşım Erdal Uğurlu bizden ayrıldı. Seni hiç unutmayacağız Erdal, huzur içinde uyu." ifadelerini paylaştı.

Uğurlu'nun vefatının ardından Nilgün Belgün, Cem Davran, Tolga Tekin, Reha Özcan, Cansel Elçin, Çağla Şıkel, Ayşe Erbulak ve Ayça Varlıer'de üzüntülerini dile getirdikleri paylaşımlarda bulundu.

Sacitaslan.com olarak Erdal Uğurlu'ya Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz...