Oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti

Televizyon dizilerinden tanınan tiyatro ve sinema oyuncusu Efe Deprem; Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.

Oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti

İstanbul'da gerçekleşen kaza, D-100 Karayolu Çağlayan metrobüs durağı yakınında Mecidiyeköy istikametinde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi.


Oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti


Edinilen bilgiye göre, Efe Deprem kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Deprem, kazada ağır yaralandı.

Efe Deprem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DHA


Sanatçının eşi oyuncu Burcu Altın Deprem, cenazenin ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Kısıklı mezarlığına defnedileceğini açıkladı.

2019 yılında nikah masasına oturan Burcu Altın ve Efe Deprem'in bir kız çocukları var. "Evim Sensin, Aşk Oyunu, Bir Gece, Sevimli Tehlikeli, Kefaret, Evlat Olsa Sevilme" ve "80'ler" gibi projelerde yer alan Efe Deprem, son olarak Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak'ın filmi "Mutluyuz"da rol almıştı.

Oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti - Resim : 2


Sacitaslan.com olarak Efe Deprem'e Allah'tan rahmet; eşi oyuncu Burcu Altın Deprem ve kederli ailesine başsağlığı dileriz...