Oyuncu Furkan Aksoy evlendi! Nikah şahidi sürpriz isim oldu

"Sen Anlat Karadeniz" isimli dizide hayat verdiği 'Fatih' karakteriyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Furkan Aksoy, bir süredir sevgili olduğu Sevde Çobanoğlu ile evlendi.

Oyuncu Furkan Aksoy evlendi! Nikah şahidi sürpriz isim oldu

Geçtiğimiz yıllarda ekrana veda eden "Sen Anlat Karadeniz" isimli dizide hayat verdiği 'Fatih' karakteriyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Furkan Aksoy, bir süredir sevgili olduğu Sevde Çobanoğlu ile evlendi. MedyaRadar'ın haberine göre oyuncunun nikah şahidi ise Nureddin Nebati oldu.



Oyuncu Furkan Aksoy evlendi! Nikah şahidi sürpriz isim oldu


Furkan Aksoy, sanatçı İzzet Yıldızhan'ın sahne aldığı düğünden sonra yaptığı açıklamada, "Yeni hayatımın ilk gününden tüm sevenlerime merhabalar. Dün itibariyle dünya evine girmiş bulunmaktayım. Dilerim ki bu dünyada seven, sevdiği ile birlikte yaşlanır. Dualarımın kabul olduğu günlerde sizlerin de dualarının kabul olmasını dilerim.

Sevginin Sevde’ye dönüştüğü yerde, hayatımın en mutlu gününde yanımda olan başta nikah şahitlerimiz Sn. Mehmet Tevfik Göksu, Sn. Nureddin Nebati, Sn. Mahmut Demirtaş ve Sn. Sebahattin Şirin olmak üzere aileme, çok kıymetli arkadaşlarıma, tebriklerini ileten sevenlerime teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.



Oyuncu Furkan Aksoy evlendi! Nikah şahidi sürpriz isim oldu - Resim : 2