Özge Özpirinçci: "Bebek Akrep burcu olmasın diye dua ediyoruz"

Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile birlikteliğinden doğacak olan kızını kucağına almak için geri sayıma başladı.

Özge Özpirinçci: "Bebek Akrep burcu olmasın diye dua ediyoruz"

7,5 aylık hamile olan ve heyecanı gün geçtikçe büyüyen Özge Özpirinçci, arkadaşı Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu.

Samimi açıklamalarda bulunan Özge Özpirinçci, yakın dostu Berrak Tüzünataç ile birlikte bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiklerini ifade etti.

Oyuncu, konuyla ilgili, "Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir Burç. Karanlık yerleri çok. Yay olsun istiyorum." dedi.

"NORMAL DOĞUM OLACAK"

"Hamileyken çalışmak çok iyi geldi." ifadelerini kullanan Özpirinçci, "Bulantım olmadı. Sadece başlarda korkunç bir sivilce bastı ama kafaya takmadım." diye konuştu.

Suda doğum yöntemini araştırdırdığını ancak öyle bir niyetinin olmadığını belirten Özge Özpirinçci, "İnşallah her şey yolunda giderse normal doğum olacak. Sadece 10 kilo aldım. ‘Haşimato Troidi’ olduğum için guliten hayatımda yok. Burak bana gulitensiz lahmacun yaptı." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, ayrıca sözlerini, "Hamile kalınca telefonuma bir aplikasyon (uygulama) yükledim. Orada dedi ki, ‘Sizin bebeğiniz şimdi bir üzüm tanesi kadar’. O an kızımın adı Üzüm olsun istedim. Babasının soyadıyla da (Burak Yamantürk) uyumlu ama veto yedim. Burak istemedi. Şimdi 2-3 isim daha var aklımda. Çok zormuş meğer." şeklinde sürdürdü.