Özgün'den itiraf: "Baklavalarım şöbiyet oldu"

Özgün, bir dönem kaslı vücuduyla da dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı, "Murat Boz yaptıysa ben de yaparım dedim. Yolda yürürken bile tişörtümü açıp baklavalarımı gösteriyordum, psikolojik bir sorun haline gelmişti" dedi.

Özgün'den itiraf: "Baklavalarım şöbiyet oldu"

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'a konuşan Özgün, bir dönem dikkat çeken vücuduyla ilgili itiraflarda bulundu...

BAKLAVALARIM ŞÖBİYET OLDU

Bir dönem vücut çalıştınız ve baklavalarınızla fotoğraf vererek aklımıza kazındınız, duruyor mu baklavalar?

Baklavalarım şöbiyet oldu. İki sene kadar baklavalarım iyi durumdaydı, çok açtım, çok fazla üstsüz fotoğraflar çekildim ama sonrasında bıraktım. Her ayna bulduğumda, yolda yürürken falan açıyordum tişörtümü kaldırıp baklavalarımı gösteriyordum insanlara. Psikolojik bir rahatsızlık haline gelmeye başlamıştı. İşlerimin durgun olduğu bir zamanda rahat spor yapmış, vücudu şekillendirmiştim ama sonrasında yoğunlukla birlikte sporu bıraktım, baklavalara veda ettim.


Özgün'den itiraf: "Baklavalarım şöbiyet oldu"


VÜCUDUMLA TEKRARDAN ŞOV YAPACAĞIM

Hırs yapıp vücut şekillendirmenizin nedeni ardınızdan gelen yakışıklı yeni popçuları kıskanmanız olabilir mi?

Ben Murat Boz'un gazına geldim. Bazen insanların kırılma noktaları oluyor. Murat Boz'un teknede bir fotoğrafı çok konuşulmuştu kiloları sonra o da kilo verip vücut yapmıştı. Ben de yapabilirim diye düşündüm. Benim de fazla kilolarım vardı Murat da bana motivasyon kaynağı oldu ben de yapayım dedim. Ama kafayı kırdım o dönem haftada 9-10 antrenman yapıyordum. Şimdi Eylül gibi tekrar başlayacağım spora ve size tekrar bir baklava şov yapacağım.



Özgün'den itiraf: "Baklavalarım şöbiyet oldu" - Resim : 2