Özlem Kaymaz'dan 'İyilik gizli yapılmalı' çıkışı!

Sinan Akçıl, İzmir depreminde 91. saatte enkazdan çıkarılan Ayda bebeğin eğitim masraflarını karşılamak istediğini açıkladı.

Özlem Kaymaz'dan 'İyilik gizli yapılmalı' çıkışı!

Müzisyen Sinan Akçıl, “Babasıyla görüşmek için haber bekliyorum. İşe yararsa tüm okul öncesi ve ilköğretim yaşamın boyunca yanında olmak istiyorum” ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Özlem Kaymaz'dan 'İyilik gizli yapılmalı' çıkışı!

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’ın “iyilik gizli yapılmalı” paylaşımı ise takipçilerini ikiye böldü. Hak verenlerin yanı sıra “Söylenmeli ki başkalarına örnek teşkil etsin” diyenler oldu.

Özlem Kaymaz'dan 'İyilik gizli yapılmalı' çıkışı! - Resim : 2

Oyuncu Deniz Uğur konuya ilişkin "Bizim kitabımız alenî yapılan yardımı da yermez, ancak gizli yapılan yardımı yeğ tutar. Kişinin kendi tercihidir. Nihayetinde hayır işleniyor. O sırada aileyle hızlıca temas kurmanın başka bir yolu bulunamamış olabilir. Ayrıca yapılan yardımı sosyal medyada duyurmak başkalarını da yardımda bulunmaya özendirebiliyor. Ağır mağduriyet yaşamış bir yavrunun ömür boyu eğitim masraflarının karşılanacağını bilmek bizi mutlu etti, o detaya takılmadık diye düşünüyorum..." şeklinde yorum yaptı.