Papara, kullanıcılarına havalimanlarında yeni hizmetler sundu

Papara, Ödemeler adımına eklediği Havalimanı Hizmetleri ürünüyle SAW, İGA ve TAV Havalimanları'nda iç ve dış hat uçuşlarında kullanılabilecek Fast Track, lounge ve buggy hizmetlerini sunmaya başladı.

Papara, kullanıcılarına havalimanlarında yeni hizmetler sundu

Kullanıcılar, Papara'dan satın alacakları 30 gün geçerli QR kodunu göstererek havalimanı hizmetlerini kullanabilecek.

Finansal teknoloji şirketi Papara, Ödemeler menüsüne, kullanıcıların havalimanlarında hızlı geçiş, lounge ve buggy hizmeti alabilmesine olanak tanıyan havalimanı hizmetlerini ekledi.

Kullanıcılar, Ödemeler menüsünden Havalimanı Hizmetleri adımını izleyerek İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Bodrum Milas Havalimanı'nda kullanabilecekleri, iç hat uçuşları için gidiş, dış hat uçuşları için ise gidiş ve geliş için ayrı ayrı hizmet satın alabiliyor. Kullanıcılar, satın alma işlemini Papara hesapları veya kredi kartlarıyla tamamladıktan sonra QR koda Papara üzerinden erişebiliyor. Dilerlerse bu kodu telefon galerilerine veya Apple Cüzdan'larına kaydedebiliyor.

Ayrıca İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Bodrum Milas Havalimanı olmak üzere beş büyük havalimanında geçerli olan ve havalimanı deneyimini ayrıcalıklı kılan Plaza Premium Lounge hizmeti de satın alınabiliyor.

Şirket, Havalimanı Hizmetleri adımından sunduğu seçenekleri yeni havalimanları ve yeni hizmetlerle genişletmeye hazırlanıyor.

Kullanıcılar çok yakında satın alabilecekleri fast track, lounge ve buggy hizmetlerine daha fazla havalimanı için erişebilecek.

DHA