Paylaşımlarıma yorum yazan okurlara tavsiyemdir!

"... Esarete mahkum edilmemek için, bilaistisna adaletli dağıtılmış yoksulluğu, büyük paraların ve çok önemli makamların verdiği güçle ve adaletsizce elde edilmiş servetlere tercih ederim."

Ben bu ülkede seçilmişlerin seçtirildiğini bilecek kadar okuyan, bir şey gördüğünde 'Gerçekte olan mı yoksa gösterilmek istenen mi?' olduğunu çözecek ve bilecek kadar muhakeme yeteneği varolan, bir verinin doğru olma ya da olmama ihtimalini sadece gösterilmek isteneni kabul edip kestirip atmayacak kadar panoramik düşünen bir adamım ve gerektiğinde şeytanın avukatlığını da üstlenen biriyim.

Bende bir çok kişi gibi ülkemizde 1949 yılından beri uygulanan Fulbright (Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Değişim Programı) sisteminin dayatmalarıyla verilen eğitimle okudum ama babam dahil hiç kimseye biat etmedim.

Esarete mahkum edilmemek için, bilaistisna adaletli dağıtılmış yoksulluğu, büyük paraların ve çok önemli makamların verdiği güçle ve adaletsizce elde edilmiş servetlere tercih ederim.

Bu bağlamda, paylaşımlarımın altına yazdığınız yorumların daha tutarlı ve daha inandırıcı gerçekler olmasına dikkat ediniz.

Sacit ASLAN