Pınar Eliçe, Burak Özçivit'in tepki çeken paylaşımı için ne dedi?

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Burak Özçivit, bir oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği ve sonrasında birçok kişiyi mağdur ettiği iddiasıyla yargılanıp suçsuz bulunan Kevin Spacey ile buluşunca tepki çekmişti.

Pınar Eliçe, Burak Özçivit'in tepki çeken paylaşımı için ne dedi?

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ünlü ülke dışına çıkan oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da dünyaca Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile buluştu.

Özçivit, buluşmadan kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

Pınar Eliçe, Burak Özçivit'in tepki çeken paylaşımı için ne dedi?

Özçivit, aralarında çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçundan yargılanan Kevin Spacey ile bir araya gelerek maç izledi. O anları 22,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncuya eşi Fahriye Evcen'den de kalp emojili yorum gecikmedi.

Cinsel istismar suçuyla yargılanan Spacey ile gülerek pozlar veren Burak Özçivit, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi.

Oyuncu için "Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici" yorumları yapıldı.

Sosyal medya olayı böyle karşılarken; usta isim Bilal Özbilge'nin magazine yön veren programı "Beyaz Magazin"de Pınar Eliçe olayı bambaşka bir perspektifte değerlendirerek çarpıcı yorumlar yaptı.