Pınar Eliçe'den çapkınlık turunda görüntülenen evli Güven Kıraç'a sert tepki

12 yıldır Başak Kıraç'la evli olan Güven Kıraç, önceki gece Asmalımescit’te bulunan bir mekanda genç bir kadınla eğlencedeydi.

Pınar Eliçe'den çapkınlık turunda görüntülenen evli Güven Kıraç'a sert tepki

Bilal Özbilge'nin magazine yön veren programı "Beyaz Magazin"e yorumlarıyla damgasını vuran Pınar Eliçe, Güven Kıraç'ın çapkınlık turu haberini yorumlarken yine ses getirecek ifadelerde bulundu.

30 yıl önce Güven Kıraç ile aynı apartmanda oturduklarını söyleyen Pınar Eliçe; Kıraç'ın ilk evliliğinin de ihanet nedeniyle bittiğini söyledi.

Elleriyle mısır yedirdiği genç kadını öpen 62 yaşındaki Güven Kıraç, eğlencenin sonunda esmer güzelle mekândan el ele çıkmıştı.

Pınar Eliçe bu duruma olay bir yorum yaptı:

"Bazı erkekler kendini daha dinamik ve iyi hissetmek için kendinden genç bayanlarla birlikte olabiliyorlar. Burada da yaşını başını almış bir adam yanında körpecik bir genç kız görüyoruz. Bu benim tasvip etmeyeceğim çirkin bir görüntü. Bir gece bir genç kızı alıp dışarıya çıkmışsın. O kalabalığın arasında elini de tutmuş, yürüyorsun. Bir muhabir arkadaşımızı fark edince neden elini bırakıp terk edip gidiyorsun? Ne ayıp bir şey... Eğer sende o yürek yemişlik varsa, o eli de tuttuysan 50 muhabir de gelse o eli bırakmayacaksın kardeşim..."