Rafet El Roman'ın yalanladığı aşkı, Tuğba Altıntop doğruladı

Kız arkadaşıyla görüntülenen şarkıcı Rafet El Roman'ı eski eşi Tuğba Altıntop ele verdi.

Rafet El Roman'ın yalanladığı aşkı, Tuğba Altıntop doğruladı

Rafet El Roman, Tuğba Altınop ile arkadaşlıklarınının devam ettiğinin hatırlatılması üzerine "Bence çocukları olan tüm ayrı çiftler iyi geçinmek zorunda aksi takdirde çocuklar üzülür. Çocukları mutlu etmek adına o saygı ve sevgiyi korumak şart" şeklinde konuştu.

Yanındaki kız arkadaşının sorulması üzerine ise "Yok kız arkadaşım. Ne kız arkadaşı?" yanıtını vererek gözlerden kayboldu.

Rafet El Roman'ın yalanladığı aşkı, Tuğba Altıntop doğruladı

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre El Roman'ı aynı konserde bulunan eski eşi Tuğba Altıntop ele verdi.

Altıntop, "Rafet kız arkadaşıyla gelmiş. Konserden sonra onlar beraber devam edecek. Bizim başka planlarımız var" ifadelerini kullanırken 'Kıskançlık olmuyor mu?' sorusuna "Hayır ne demek aşk olsun. Öyle şey mi olur? Onun mutluluğunu istiyorum. Henüz tanışmadım sadece ismini biliyorum. Belki de bu beraberlik evlilikle taçlanır belli mi olur?" yanını verdi.

'Peki düğüne gider misiniz?' sorusuna ise Tuğba Altıntop "İnşallah diyelim. Önemli olan Rafet'in mutluluğu" yanıtını verdi.