Samar Dadgar'ın ailesinden Özcan Deniz'e veto!

Eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden ve Aktan'ı affettiğini söyleyen Özcan Deniz, şimdilerde aşk sarhoşu.

Samar Dadgar'ın ailesinden Özcan Deniz'e veto!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden ve Aktan'ı affettiğini söyleyen Özcan Deniz, şimdilerde aşk sarhoşu.

Aktan'dan boşandıktan sonra kalbini kendisinden 23 yaş küçük moda tasarımcısı Samar Dadgar'a kaptıran Deniz, yeniden evlilik hazırlıklarına başladı.

Modacı sevgilisi için İstanbul'da marka kurup kendisine maddi ve manevi destek çıkan Özcan Deniz, genç sevgilisiyle aşkını resmiyete dökmek için harekete geçti.

Uzun süredir 49 yaşındaki Özcan Deniz ile aşk yaşayan Dadgar, önceki akşam sosyal medya hesabından tektaş yüzükle fotoğrafını paylaşarak evlilik teklifi aldığını müjdeledi.

AİLEDEN VETO MU VAR?

Deniz ile romantik anlarını bir video haline getiren modacı, "Hediye gibi geldin hoş geldin" yazarak Özcan Deniz'i etiketledi.

Samar Dadgar'ın ailesinden Özcan Deniz'e veto!

Genç modacının paylaşımını yorumlara sınırlandırması da dikkatlerden kaçmadı. Bu arada genç güzelin ailesinin kızlarına "Özcan sana göre çok yaşlı" dediği ve ilişkiye karşı çıktıkları da konuşulanlar arasında.