Sarah Snook anne olduğunu müjdeledi

Avustralyalı aktris Sarah Snook (35), pazar gecesi son bölümü yayınlanan "Succession" dizisinin finalinde kişisel hayatıyla ilgili önemli bir açıklamada da bulundu.

Sarah Snook anne olduğunu müjdeledi

Dünyaca ünlü aktris Snook, yaptığı paylaşımda “Hayatımı değiştiren bir şeyin son sezonunun son bölümünü az önce izledim. Ve şimdi, hayatım yeniden değişti. Tüm sevgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.” ifadelerini kullanırken; eşi Dave Lawson’dan (45) olan bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiğini açıkladı.


Sarah Snook anne olduğunu müjdeledi


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dizide Shiv Roy’u canlandıran aktris, mart ayında New York’ta düzenlenen “Succession”ın dördüncü sezon galasında hamile olduğunu açıklamıştı.

Snook, Ekim 2020’de 45 yaşındaki Dave’e evlenme teklif etti ve çift, Şubat 2021’de Brooklyn, New York’taki evlerinin arka bahçesinde evlendi.

2020’de Vogue’a, “Geçen yıl pandeminin başlangıcında, en iyi arkadaşlarımdan biriyle Melbourne’e kaldım ve birbirimize aşık olduk. 2014’ten beri arkadaşız, birlikte yaşadık, birlikte seyahat ettik, birbirimizi görmek için her zaman heyecanlandık ama tamamen platonikti.” açıklamasında bulunmuştu.