Şarkıcı Tolga Yakalı, Ukraynalı sevgilisi tarafından bıçaklandı!

Şarkıcı Tolga Yakalı (30), Ukraynalı sevgilisi Olena S.’nin, kendisini iki yerinden bıçakladığını belirterek karakola başvurdu. Hastaneden rapor da alan Yakalı, Olena S.’den şikâyetçi oldu.

Şarkıcı Tolga Yakalı, Ukraynalı sevgilisi tarafından bıçaklandı!

HalkTV'den Dinçer Gökçe'nin özel haberine göre şarkıları özellikle dijital platformlarda milyonlarca kişi tarafından dinlenen müzisyen Tolga Yakalı, dikkat çeken bir soruşturma ile gündemde.

Ulaşılan belgelere göre, Tolga Yakalı ile Ukrayna vatandaşı sevgilisi Olena S. arasındaki olay geçen nisan ayı başında yaşandı.

Yakalı’nın polis merkezinde verdiği ifadeye göre olay, 1 Nisan sabahı, şarkıcının Maslak 1453’teki evinde yaşandı.

Yakalı, olaydan 4,5 saat sonra verdiği ifadesinde “Olena S. üç haftadır görüştüğüm kız arkadaşım olur. Olena saat 05.00 gibi Tiktok’da canlı yayın yapmaya başladı. Yayını izleyen kişilerden biri Olena’ya ‘eskort’ dedi. Olena da bu hakaret üzerine ağlamaya başladı. Ben kendisini teselli etmeye çalıştım” dedi.

Bu esnada Olena ile aralarında sözlü tartışma yaşandığını anlatan Yakalı ifadesinin devamında, bu kişinin kendisine küfrettiğini ve öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü. Yakalı ifadesinde “Evin içinde bulunan şişeleri bana fırlatmaya başladı. Ben, attığı şişelerden kaçtım. Olena mutfağa giderek, siyah saplı ekmek bıçağını aldı. Beni, sol kolumdan yaraladı. Bağırmaya başladı. Elinde bulunan bıçağı bana doğru fırlattı. Bıçak, benim sol karın boşluğuma geldi. Ben, karın boşluğundan da yaralandım” dedi.

HALKTV'nin konu ile ilgili telefonla ulaştığı Tolga Yakalı, yorum yapmaktan kaçındı. Suçlanan Olena S.’nin soruşturma dosyasındaki GSM hattının ise kapalı olduğu anlaşıldı.


Şarkıcı Tolga Yakalı, Ukraynalı sevgilisi tarafından bıçaklandı!


Olena S.’nin, Instagram hesabında, isim vermeden Yakalı’yı suçladı.

S. mesajında “Adam bana vurmazsa ben bıçak filan alamam ki. Önce dövdü sonra şikâyet etti” ifadelerini kullandı.

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ