Seçil Erzan'ın gönül işleri ortalığı karıştırmış!

Futbol dünyasını milyonlarca dolar dolandırmak suçundan cezaevinde bulunan Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, evli işadamı Nuri Köşkdere ile yasak aşk yaşarken, Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol'la nişanlandığı ortaya çıktı. Erzan'ın silinmiş mesajlarında aşk üçgeni işte böyle ifşa oldu...

Seçil Erzan'ın gönül işleri ortalığı karıştırmış!

10 Haber'in haberine göre İstanbul'da banka şube müdürlüğü yapan Seçil Erzan'ın 'Yüksek karlı gizli fon' vaadiyle yaptığı milyarlık vurguna dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, evli işadamı Nuri Köşkdere ile yasak aşk yaşarken, Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol'la nişanlandığı ortaya çıktı.

Erzan'ın aşk üçgeni sildiği mesajların geri getirilmesiyle ifşa oldu.

Erzan'ın, "Eyvah, Candaş, Nuri'yi öğrenmiş" diye yazdığı görüldü.

AŞK ÜÇGENİ

Cezaevinde bulunan Seçil Erzan’ın telefonundaki silinmiş mesajları ortaya çıktı. Davanın bir diğer sanığı Nazlı Can’la 23 Mart 2023 tarihinde yaptığı mesajlaşma ise dikkat çekti. Seçil Erzan, kurduğu aşk üçgeninin ifşa olduğunu itiraf etmiş. 

Nazlı Can, Seçil Erzan’a “Seni aramıyor seni sormuyorsam bu senden vazgeçtiğimden değildir” mesajını attı. Bunun üzerine Seçil Erzan’ın, Nazlı Can’a teşekkür emojisi attığı görüldü.

Nazlı Can’ın ‘İyi misin?’ sorusuna Seçil Erzan “Değilim” cevabını verdi. Bunun üzerine Nazlı Can “Kuran var bitsin arayacağım seni” dedi.

"CANDAŞ, NURİ'Yİ ÖĞRENMİŞ"

Daha sonra Seçil Erzan, Nazlı Can’a “Candaş, Nuri’yi öğrenmiş” diye mesaj attı.

Nazlı Can buna şaşırarak “Saçmalama kimden?” diyerek cevap verdi. Bunun üzerine Seçil Erzan “Herkes benim hayatımın otel kayıtlarına kadar bakıyor” dedi.

"CANDAŞ'A DA İÇİM KOPUYOR"

Nazlı Can, Seçil Erzan’a, “Otel kayıtlarını nasıl öğreniyor ki?” diye sordu. Seçil Erzan, ”Bilmiyorum Nazlı. Tutunacak hiçbir şeyim kalmadı. Candaş’a da içim kopuyor” cevabını verdi.  

Nazlı Can “Ne diyeyim yavrum” diyerek görüşmeyi sonlandırdı.

KÖŞKDERE İLİŞKİYİ DOĞRULADI

Nuri Köşkdere de savcılık ifadesinde Seçil Erzan’la bir gönül ilişkisini yaşadığını kabul ederek, “Seçil Erzan’la gönül ilişkimiz yaklaşık 10-12 sene kadar sürdü. Bu zaman aralığının yıllarını hatırlamıyorum” dedi.