Şensoy kardeşlerden herkesi üzen paylaşım

Merhum Ferhan Şensoy'un Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Müjgan Ferhan ve Derya Şensoy kardeşlerden herkesi üzen paylaşım geldi.

Şensoy kardeşlerden herkesi üzen paylaşım

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy, geçtiğimiz yıl 31 Ağustos'ta yaşamını yitirmişti.

Kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 70 yaşında vefat eden Şensoy'un vefatı sanat dünyasını yasa boğmuştu.

Müjgan Ferhan Şensoy önceki yıl kızı Pera’ya hamileyken baba acısı yaşamış ve babası duayen tiyatrocu Ferhan Şensoy’u kaybetmişti.


Şensoy kardeşlerden herkesi üzen paylaşım

Müjgan Ferhan Şensoy, merhum babasının yaş gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

Şensoy kardeşlerden herkesi üzen paylaşım - Resim : 2

Ferhan Şensoy’un doğumunu göremediği kızıyla çizilmiş bir resmini yayınlayan Şensoy “Geçtiğimiz yıl bu zamanlardı, güzel komşumuz Füsun Turcan hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerden birini verdi bana. Paralel bir evrenden, ütopik bir olasılığın fotoğrafı. İyi ki doğdun Pera’nın dedesi…” mesajını yazdı.

Derya Şensoy da babasını doğum gününde andı.

Babasıyla çekilen eski bir fotoğrafını paylaşan Şensoy, duygusal bir mesaj kaleme alarak gönderisine, "26 Şubat 2021... 'Feruş’la sana sürpriz yapıp, Geriş’e gelmiştik. Doğum günün kutlu olsun baba. Seni çok özledim. Bütün adımlarımı, 'Babam olsa böyle yapardı’ diyerek attım. Attığım her adımın arkasında, senin gibi durdum. Her geçen gün daha çok ‘babası kılıklı’ oldum. İçten içe bununla gurur duydum. Yoluma ışık olmaya devam et baba, seni çok seviyorum" ifadelerini not düştü.


Şensoy kardeşlerden herkesi üzen paylaşım - Resim : 3