Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe ile problemi neden bitmiyor?

Serdar Ortaç, “Eski karıma tüm ipleri verdim. Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye…” sözleriyle büyük tepki topladı. İrlandalı eski eş Chloe ise “Türkçem yetseydi çok şey söylerdim, ama yetmiyor işte” dedi.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe ile problemi neden bitmiyor?

Serdar’ı bu kadar kızdıran ne, Chloe konuşabilse neler söyleyecekti? İşte 4 yıl önce boşanan eski çiftin alevlenen kavgasının perde arkası…

Beş ayda 225 milyon lira

Serdar Ortaç bir konsere 1.5 milyon liraya çıkıyor. Mayıs’ta başlayan Ekim sonuna kadar devam edecek süreçte 150 konser verecek. Bu, beş ayda 225 milyon lira demek. 2022’de 15 milyonluk kredi borcunu bitiren Ortaç’ın maddi anlamda tek derdi; son 20 yılda kumarda kaybettiği 50 milyon dolarlık gayrimenkul ve para! Elinde kalan son kalesi ise değeri 120 milyon lirayı bulan Tarabya’daki ikiz villası.


Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe ile problemi neden bitmiyor?

Çöp poşetli intikam

Evlilikleri süresince Chloe’yi lüks hediyelere boğduğu iddia edilen popçu, 2019’da boşanırken 700 bin lira tazminat ödemeyi kabul etmişti. Bunu da dört taksite bağladı. Ancak ödemeler gecikince Chloe rüya villaya haciz koydurdu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. O güne kadar eski eşini öven Ortaç, hacizden sonra Chloe’ye düşman kesildi. Ve eski eşten ‘çöp poşetli bir öç’ aldı. Magazin dünyasının efsaneleri arasında yer alan olay şöyle gelişti:

Chloe evde kalan lüks markalara ait kıyafet, çanta, takı, kozmetik ne varsa almak istedi. Serdar Ortaç değerli eşyaların hepsini çöp poşetlerine koydu. Şoförüne “İstanbul’u dolaş. Bunları gecekondu mahallelerindeki gençlere dağıt” dedi. Yedi poşet eşyası beş altı mahalleye dağıtılan Chloe olayı duyunca kriz geçirdi. Şu sıralar İstanbul’da olan İrlandalı model, bu hikayeyi dostlarına Türkçesi yettiği kadar anlatıyormuş… Serdar Ortaç da, Chloe’ye söylediği sözler nedeniyle hiç pişman değilmiş. Chloe, arada Türkiye’ye gelip güzel paralar kazanıyor.



Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe ile problemi neden bitmiyor? - Resim : 2

Serdar Ortaç’ın konserlerinde boş yer yok, son albümü de dinlenme rekoru kırıyor. Yani taraflar eski bir mevzuyla gündeme gelirken, olan Instagram’daki magazin yorumcularına oldu. Serdar’a kızdılar, gerildiler, üzüldüler.

MÜGE DAĞISTANLI  / 10 HABER